Reserveren  046 – 426 38 74

Over ons

Marina & Michalis Parthenopoulos

Eigenaren Marina & Michalis Parthenopoulos steken de traditionele Griekse keuken in een modern jasje. In ons sfeervolle, bruisende restaurant laten wij je graag kennismaken met de Griekse keuken.

Van traditionele gerechten tot heerlijke specialiteiten: wij hebben voor ieder wat wils. Met onze passie voor het creëren van de meest smaakvolle gerechten staat ons team voor je klaar om jou de Griekse keuken te laten beleven.

Griekse gerechten met een moderne knipoog

We gebruiken enkel de beste producten om jou de typische Griekse smaak te kunnen geven. Onze uitgebreide menukaart biedt een grote variatie aan Griekse specialiteiten. Naast onze traditionele gerechten vind je op onze kaart ook verrassende gerechten met een moderne twist. Liever thuis genieten van onze specialiteiten? Al onze gerechten zijn ook af te halen.

Grieks genieten in Susteren

Onlangs hebben wij ons interieur in een nieuw jasje gestoken. Met meerdere zithoeken is Parthenon de perfecte plek voor een romantisch diner, een gezellige familiebijeenkomst of samenkomst plek voor vrienden en/of collega’s.