Welkom»Contact»Nieuws

Nieuws

Hier vind u de laatste nieuwsberichten. Als u een leuk bericht ziet staan, deelt u dit dan via facebook!CARNAVALSVAKANTIE 2020

CARNAVALSVAKANTIE 2020

Wegens carnavalsvakantie zijn wij van zondag 23 februari t/m woensdag 4 maart gesloten.Wij wensen iedereen een hele fijne carnaval!!!‚Äč

VAKANTIE

VAKANTIE

Wegens vakantie zijn wij van maandag 22 juli 2019 t/m woensdag 21 augustus 2019 gesloten.Vanaf donderdag 22 augustus 2019 zijn jullie weer van harte welkom in ons restaurant.Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie!!!

VAKANTIE

VAKANTIE

Wegens carnavalsvakantie zijn wij van zaterdag 2 maart t/m woensdag 13 maart gesloten.Wij wensen iedereen een hele fijne carnaval!!!

VAKANTIE

VAKANTIE

Wegens vakantie zijn wij van zaterdag 28 juli 2018 t/m woensdag 22 augustus 2018 gesloten.Vanaf donderdag 23 augustus zijn jullie weer van harte welkom in ons restaurant.

VAKANTIE

VAKANTIE

Wegens vakantie zijn wij van maandag 12 februari 2018 tm woensdag 21 februari 2018 gesloten.Vanaf donderdag 22 februari zijn jullie weer van harte welkom in ons restaurant.

VACATURES

VACATURES

Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers in de bediening. Lijk het jou wat om samen te werken met een leuke groep collega's? Neem dan gerust contact met ons op.

VAKANTIE

VAKANTIE

Wegens vakantie zijn wij van 2 oktober tot en met 25 oktober 2017 gesloten.

Ons nieuwe terras is klaar!

Ons nieuwe terras is klaar!

Na de verbouwing binnen hebben wij ook het terras onder handen genomen en volledig vernieuwd.Volledig voorzien van een automatische luifel en terrasverwarmers kunt u ook bij een flinke zon of een regenbui genieten van lekker buiten tafelen. Met…


Deel deze pagina